Contacte

Tel: +34 972 171 309

 

On som
Horari comercial

De dilluns a dissabte:

de 9:30h a 13:30h y 15:30 a 19:30 hores.

Diumenges i festius tancat.

Maig 2001. Neix marc magenti ambients amb l’experiència professional de més de 40 anys en el sector del moble a Girona. La il·lusió d’un projecte involucra a diferents professionals obsessionats amb un concepte. Un concepte ben senzill: oferir el millor ambient per a gaudir de la màxima comoditat.

El nostre petit gran projecte

Aquesta obsessió per la comoditat ens porta la cerca i creació d’un símbol. Aquest representa les tres posicions on l’home basa el seu descans:

  • Assegut
  • Reclinat
  • Estirat
Els fenicis, grecs, romans, Galileo Galilei i les cultures orientals troben essencial l’estudi de l’anatomia humana. Nosaltres volem seguir explorant aquesta disciplina.
Per a potenciar la comoditat de les persones hem decidit col·laborar amb professionals multidisciplinaris (arquitectes, decoradors, interioristes, dissenyadors…). Treballar en equip ens permet arribar a objectius més ambiciosos per a nosaltres, pels professionals i pel client.

El nostre focus d’atenció és el client, escoltant els seus requeriments ens exigim oferir la màxima qualitat, un servei eficient, un assessorament professional i una garantia fiable. El nostre símbol és una imatge o figura que representa un concepte: la comoditat de l’home.

Marc Magenti